Wraps

Dit heb je nodig:

250 gram glutenvrije meel
1 tl bakpoeder
snufje zout
150 ml water
250 ml zure room
1 ei
1 tl komijnzaad (djintan)
1 tl chilipoeder
1 el verse koriander (of 1 tl gedroogde)
2 tenen knoflook, geperst

Zo maak je het klaar:

Meng alle ingrediënten behalve het water door elkaar met een mixer. Voeg het water beetje bij beetje toe
zodat het beslag niet te dun wordt. Doe in een hete koekenpan een klein laagje beslag en spreid het beslag
door met de pan te draaien. Maak de tortilla zo dun mogelijk. Wanneer de tortilla is gestold, de tortilla omdraaien
en de ander kant bakken. Vul de tortilla’s met wat u lekker vindt: vis, vlees, groente, kaas, saus.

Recept is vrij van:

Gluten, tarwe, soya, pinda en noten.

Tips:

Als de wrap gevuld is in een ovenschaal leggen, bestrooien met kaas en onder de grill even de kaas laten smelten, heerlijk!
De wraps kunnen ook ingevroren worden. Lekker gemakkelijk voor als u een keer een snelle maaltijd wilt.
Koud zijn de wraps ook lekker, met bijvoorbeeld gerookte kip en ijsbergsla.
Laat de kruiden weg om een ‘naturel’ wrap te krijgen.

Recept van Allergiesupermarkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *