Croque Speciale

Dit heb je nodig:                       

4 glutenvrije bolletjes (bv Panini van Schär)
1 blik gesneden tomaten blokjes
1 bakje uitgebakken spekjes (AH) of cervelaat stukjes
100 gram geraspte oude kaas
1 eetlepel Italiaanse kruiden

Zo maak je het klaar:

Laat de tomaten blokjes uitlekken. Snij de bolletjes doormidden. Meng de tomaten, kaas, en kruiden. Smeer de halve broodjes in met een flinke laag van het mengsel.
De halve broodjes gaan dan voor 30 seconden op vol vermogen in de magnetron tot de kaas net gesmolten is. Strooi als ze eruit komen een beetje uitgebakken spekjes erover. Lekker zowel lauw als koud.

Tip:

Let goed op de ingredi”enten lijst van de producten of er geen allergenen in zitten die u niet mag.

Dit recept is vrij van:

Gluten, Tarwezetmeel

 Auteur van dit recept: Allergiesupermarkt.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *