Recensie

Super leuke en fijne reacties krijgen we continu van zowel particulieren als zorgprofessionals die onze boeken hebben gelezen.

Voor ons is het een bevestiging dat we op de goede weg zitten!

We krijgen ook regelmatig tips over hoe we het nog beter kunnen doen, ideeën voor nieuwe onderwerpen en nog veel meer.

We zouden het heel fijn vinden wanneer u, als u ons boek heeft gelezen, hier een reactie zou willen plaatsen. Kort of lang, met of zonder tips: alle reacties zijn welkom!

6 gedachten over “Recensie”

  1. Mooie foto’s, duidelijke info, heldere taal, lekker kort en bondig en toch heel goede aanwijzingen. Prima om snel wat op te zoeken.

  2. Ik had gewild dat ik deze site via het ziekenhuis had gekregen na de diagnose lactose. Ik heb de eerste weken heel erg moeten zoeken naar alle info en handige tips. Het boek over de melkallergie gaf heel veel informatie en handige websites. De recepten doe ik zelf wat minder mee, ik kijk meer naar bestaande zaken die ik kan vervangen. Het recept voor slagroom bv vind ik wel een erg fijne. Zoek nog naar alternatieve voor kwark (we gebruiken nu yoghurt), marscapone en mozzeralla (grote voorraad uit Duitsland in de vriezer liggen daar is dit nl gewoon te koop).

    Het zou fijn zijn als deze site met met name de boeken meer bekendheid krijgen bij artsen zodat zij dit ook doorgeven aan mensen waarbij een allergie of intolerantie is geconstateerd.

    Ik zou ook graag tips zien voor op vakantie gaan. Onze ervaring met Frankrijk is bv dat je het beste alternatieven voor brood kan meenemen vanuit Nederland en dat is niet altijd handig.

  3. Fijn boekje, ik heb een kleindochter met glutenallergie en met de recepten uit het boekje kan ik goed uit de voeten. Veel recpten vind iedereen lekker zodat ik vaak voor iedereen glutenvrij kook en mijn kleindochter is dan geen uitzondering met eten wat voor haar heel prettig is.

  4. Erg jammer dat er geen fructose bij staat. Dit zit ook in erg veel dingen en bestaan nog geen echte vrije recepten van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *